OZNAKA – IZVORNO HRVATSKO

Savjet vizualnog označavanja hrvatskih proizvoda Hrvatske gospodarske komore na svojoj 46. sjednici, donio je odluke o dodjeli prava uporabe znaka “Hrvatska kvaliteta” za 4 proizvoda i dodjeli prava uporabe znaka “Izvorno hrvatsko” za 2 proizvoda. „Sisačka salama“ obrta Promes-Cvanciger iz Siska uvrštena je na listu proizvoda koji nose oznaku „Izvorno hrvatsko“. Dugogodišnji rad, znanje i ljubav pretočeni u taj proizvod okrunjeni su ovom prestižnom oznakom, oznakom vrhunske kvalitete i autohtonosti proizvoda. Oznaka ima posebnu vrijednost jer uključuje značajke tradicije ili razvojno istraživačkog rada te inovacija. Danas samo 112 proizvoda nosi znak Izvorno hrvatsko.

Sisačka salama tradicionalni je proizvod koji obilježava geografsko područje Posavine, od Sunje do Turopolja i širi se diljem Banovine i Moslavine. Plod je dugogodišnjeg iskustva starih sisačkih mesara, koji su svoj rad i znanje o preradi mesa prenosili s generacije na generaciju.
Salama je obilježena jednostavnošću preradbenog procesa, originalnom tradicionalnom recepturom, visokokvalitetnom domaćom mesnom sirovinom, klasičnim začinima, specijalnim načinom sušenja i dimljenja na manufakturni način, te na kraju sazrijevanjem uz blage vjetrove, karakteristične za sisačko-moslavačko područje. Suvremeni higijensko-tehnološki uvjeti proizvodnje osiguravaju vrhunsku gastronomsku kvalitetu izvornog domaćeg proizvoda.

Promes-Cvanciger je proizvodno, mesarski, trgovački obrt, dvadesetogodišnje tradicije, koji svoju preradu i proizvodnju mesa vrši u Sisku, dok sirovinu nabavlja isključivo na teritoriju Republike Hrvatske i to iz domaćeg uzgoja, s ciljem očuvanja kvalitete svojih proizvoda i ponude izvornog hrvatskog prehrambenog artikla. Kao takve, svoje proizvode distribuira putem vlastitih trgovina u Sisku, Petrinji, Hrvatskoj Kostajnici, Glini, Popovači i Novskoj. Kontinuirano povećava proizvodni kapacitet, proširuje poslovanje i maloprodajnu mrežu.

Svježim mesom i mesnim prerađevinama snabdijeva niz škola, vrtića, restorana, hotela i kuhinja raznih poduzeća, čime osim naše Županije, pokriva i dio središnje i južne Hrvatske s tendencijom širenja i na ostala područja.

1 thought on “OZNAKA – IZVORNO HRVATSKO

  1. AmaliaHaig

    Razmisli o tome, da su to kemikalije, ne bih trljao svoj penis njome. Potpuno je sigurna. Nema alergijskih reakcija. Stimuliše mišiće i oni narastu. Krv proteče u trenutku a to je razlog zašto on bude tvrd kao drvo nekon čega možeš samo pasti od užitka i umora. Devojke to vole. – Šta misliš, da li bih ja trebao da probam Titan Gel sa svojom devojkom? U poslednje vreme se ponaša baš kao prava tigrica, bojim se da je moj “mali” ne može zadovoljiti više. titan-gel.info Titan Gel djeluje brzo i jednostavno a učinak je trajan. Titan gel – je prirodan i siguran proizvod, uz redovitu uporabu, od kojih je moguće povećati penis za nekoliko centimetara. U isto vrijeme, kako kažu prave mišljenja muških potrošača i neki liječnici će povećati volumen penisa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.